Superhete saus op basis van azijn, met pepers van variëteiten Fatalii, Scotch Bonnet, Orange Habanero, Brown Habanero, Trinidad Scorpion, Carribean Red Habanero, met toevoeging van look, zout, suiker.
Ben op zoek naar een naam voor dit duivelse goedje.
Kan “Angst in een Fles” je bekoren ? Of “Kludde’s hete saus” ” Tettergat-stop-saus” ” Bakkesbrand”” Smoelenschroeier”Wie helpt me met meer suggesties ? Misschien komt deze smaakmaker volgend jaar in mijn chilis shop terecht…
3 Antwoorden
combek
bekketrekker?
Neen, naam weet ik niet zo direct, maar het water komt me wel id mond 🙂
Roggemans Alexander
Wat denk je van hotlips, toen we onlangs een sausje maakten met de fatalii erin verwerkt brandde mijn lippen de rest van de avond.
MVG
Agent Orange ? Stomach Shredder ? Oppepper van Oranje? Supernova? Oranjawadde …
Vooral met de trinidad kan ik me eea voorstellen. Nu nog een Bhut Jolokia erbij en … het wordt een Orange Sudden Death?
Lijkt me heerlijk bij het ontbijt als oppepper.
btw, moet het een Nederlande naam zijn?
Cheers